27 Nisan 2009 Pazartesi

Gün Batarken / After The Sunset (2004) Online izle




IMDB PUANI============>2004, ABD
TUR================>Aksiyon / Suc / Komedi
YONETMEN ===========>Brett Ratner
SENARYO ============>Craig Rosenberg
MUZİK ==============>Lalo Schifrin
GOSTERİM TARİHİ=======>22 Nisan 2005
YAPIM ==============>2004, ABD
SURE ===============>100 Dk ..
Oyuncular============>Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Naomie Harris, Don Cheadle, Chris Penn, Troy Garity, Obba Babatundé, Mykelti Williamson, Rex Linn, Robert Curtis Brown, Mark Moses, Michael Bowen


KONU==>

After the Sunset profesyonel hırsızların kralı olarak bilinen Max Burdett (Pierce Brosnan) ve güzel suç ortağı Lola’nın (Salma Hayek) emekliliklerini ilan ederek Bahamalar’daki Cennet adasına gitmeleriyle başlar... Bu mesleğe veda ettiklerini herkese duyuracakları son ve büyük vurgunları Napolyon elması ile maddi geleceklerini garanti altına alacak ve suç kariyerlerini geride bırakacaklardır.

FBI Ajanı Stan (Woody Harrelson), son yedi yılını Max’in peşinde onu yakalamaya çalışarak geçirmiştir. Ve tabii ki bu yetenekli ikilinin işi bırakacağına ve emekli olacağına inanmamaktadır. Onların üçüncü Napolyon elması peşinde olduklarını düşünmektedir. Napolyon’un kılıcından çalınan bu birbirinin benzeri üç elmasın her birinin yaklaşık değeri 70 milyon dolardır. Elmasın bir tur gemisi ile sergilenmek üzere Cennet adasına geldiğini duyan Stan bu kex Max ve Lola’yı yakalamayı kişisel bir sorun haline getirmiş ve elmasın ardından Cennet adasının yolunu tutmuştur.

Sürekli etrafında dolaşan zeki FBI ajanı Max'ın sözünde durup durmadığını kontrol etmek için onu takibe alır ve aralarında kedi-fare kovalamacası başlar ..



BÖLÜM -I-






BÖLÜM -II-







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder